Ricoh laajentaa suurkuvatarjontaansa

22.5.2018 09:36Uutiset » Laitteet
Grafoprojekt hankki ensimmäisenä uuden Pro T7210 UV -tulostimen Fespassa. Kuva: Ricoh.

Ricoh oli nyt kolmatta kertaa Fespa-messuilla ja esitteli uusia ratkaisuja suurkuvatulostamiseen. Ricohin uudesta tasotulostimesta tehtiin ensimmäiset kaupat Euroopassa. Syksyllä yritykseltä on tulossa uusi lateksitulostin.

Ricohin ensimmäisellä tasotulostimella Pro T7210 UV voidaan tuottaa parhaimmillaan 100 neliötä tunnissa.

– ProT7210 on todella monipuolinen järjestelmä. Sillä voi käsitellä montaa eri materiaalia ja kokoa. Tulostimen avulla yritys voi helposti laajentaa tuotantoaan uusille urille, kehittää kokonaan uusia ratkaisuja ja hankkia uudenlaista liiketoimintaa, sanoo Ricoh Europen kaupallisen ja teollisen tulostuksen yksikön mustesuihkutulostuksen johtaja Graham Kennedy.

Euroopassa laitteeseen investoi ensimmäisenä kroatialainen paino- ja tulostuspalvelu Grafoprojekt. Toinen tilaaja on italialainen graafisen alan yritys Beepag.

Ricoh esitteli messuilla myös vielä nimeämättömän uuden lateksitulostimen, joka on tarkoitus lanseerata syksyllä. Se tulee toimimaan Ricohin tulostuspäillä, musteilla ja kuvantamisohjelmalla. Tulostimen leveys on 1,3 tai 1,6 metriä. Väreinä on CMYK+valkoinen.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: