Ricohin suurkuvatulostimista ensimmäiset kaupat

12.3.2020 07:19Uutiset » Laitteet
Plusprint hakee investoinnilla lisää kasvua suurkuvatuotannosta, kertoi yrityksen toimitusjohtaja Jari Kuivalainen Print&Medialle. Kuva: Docus.

Ricohin suurkuvatulostimista on tehty ensimmäiset kaupat Suomessa. Docus Oy myynyt Sign, Print & Pack messuilla Ricohin tasotulostimen Plusprintille. Ensimmäisen Ricohin latekstitulostimen hankki Docukselta Pro Resolutions.

Voimakkaasti kasvuun panostava digipainotalo Plusprint Oy on hankki Ricohin Pro T7210 UV -tasotulostimen. Kauppa tehtiin Docus Oy:n kanssa Sign, Print & Pack messuilla. Tulostin sopii erityisesti käyttökohteisiin, jotka vaativat vahvan kiinnityksen sekä korkean tuottavuuden ja kuvanlaadun.

Plusprint hakee investoinnilla lisää kasvua suurkuvatuotannosta, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Jari Kuivalainen Print&Medialle. Suurkuvaa on tuotettu yrityksessä pari vuotta rullatulostimilla, ja myynnin kasvu on ollut nopeaa.

– Haluamme kasvaa ja lisätä tuotannon tehokkuutta. Uusi tulostin mahdollistaa uudet tuotteet mm. sisustuspuolella, kertoo Kuivalainen.

Plusprint hankki aiemmin uuden tasoleikkurin ja tasotulostimeen oli tarkoitus panostaa ensi vuonna. Nyt investointia aikaistettiin Kuivalaisen mukaan. Ricohin tulostin vakuutti laadulla, ja hyvin toimiva huolto oli myös tärkeä valintaperuste.

Pro T7210 UV -tasotulostimen maksimi tulostusalue on 2100 x 3200 mm. Tulostettavan median paksuus voi olla jopa 110 mm. Materiaaleina käyvät myös puu, metalli, lasi ja akryyli. Tulostimessa käytetään Ricohin luotettavia Gen5-tulostuspäitä. Tulostusnopeus on maksimissaan 100 neliömetriä tunnissa.

Lateksitulostin teippaustalolle

Ricoh Pro L5160 lateksitulostimen hankki autojen teippauksiin ja mainosteippauksiin erikoistunut Pro Resolutions Oy. Lateksitulostin laajentaa Docuksen mukaan toimittajan mahdollisuuksia tulosteiden sisä- ja ulkokäytössä. Laitteessa on entistä suurempi tulostusnopeus ja parempi kuvanlaatu. Kolmella nopealla limitetyllä tulostuspäällä, parannellulla suihkuteknologialla ja nopealla lateksimusteen kuivumisella L5160 parantaa tuottavuutta ja sillävoi tulostaa laajalti erilaisille materiaaleille.

Jyri Katrama Pro Reslutions yrityksestä kertoo Print&Medialle, että tulostusta on tehty yhdellä liuotintulostimella. Nyt tarvittiin kaluston päivitystä ja lisää kapasiteettia myynnin kasvaessa.

– Uusi tulostin laajentaa tuotevalikoimaamme ja parantaa laatua. Voimme tarjota latekstitulostimella töitä myös herkkiin ympäristöihin, kuten sairaaloihin, Katrama kertoo.

Yritys hakee investoinnilla uutta asiakaskuntaa ja  kasvua. Ricohin tulostimen ominaisuudet ja hyvä asiakaspalvelu olivat syitä, miksi päädyttiin tulostimen valintaan.

 

 

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Katso yrityksen Docus estradisivu
Share: