Platinum-tuoteperhe kasvaa kahdella tulostimella

18.2.2021 08:48Uutiset » Laitteet
Uusiin Platinum-tulostimiin voi valita erilaisia tulostuspäitä ja värioptioita. Kuva: KTA Yhtiöt.

Platinum-suurkuvatulostimien tuoteperhe kasvaa kahdella uudella mallilla. Q3 Hybrid on uusi 3,3 metriä leveä UV LED värikiinnitysteknologiaan perustuva läpisyöttävä tulostin. QR 5 on 5 metriä leveään tulostukseen tarkoitettu UV LED -tulostin.

Q3 Hybridin leveämpi 3,3 metrin materiaalin syöttö mahdollistaa entistä tehokkaamman ja monipuolisemman tulostustuotannon. Laitteen ominaisuuksia voidaan lisätä yrityksen tarpeiden pohjalta. Peruslaitteessa on CMYK- värit, mutta tulostimeen on lisättävissä light cyan, light magenta, valkoinen ja lakka.

QR 5 on leveimpään 5 metriä leveään tulostukseen tarkoitettu UV LED väriteknologian perustuva tulostin. Viiden metrin leveys antaa mahdollisuuden tulostaa useampaa mediaa samanaikaisesti. Myös QR 5 kasvaa ominaisuuksiensa osalta yrityksen tarpeiden pohjalta.

Kaikkiin uusiin Platinum-tulostimiin on nyt valittavissa myös Ricoh Gen6 -tulostuspäät aiempien KM1024i, Ricoh Gen5 ja Kyocera päiden lisäksi.

Uusia arkkileikkureita

Lisäksi Platinum-mallisto täydentyy uusilla Qcut Mini -arkkileikkureilla. Arkkileikkurit on varustettu viiltävällä ja oskilloivalla veitsellä, kiss cut -työkalulla sekä nuuttauspyörällä. Leikkureihin on myös saatavilla rullamateriaali-optio.

KTA Nordic Oy myy, huoltaa ja tukee Platinum-tulostimia Suomessa.

Share: