Pitkillä arkeilla tehoa tulostukseen

17.1.2018 08:55Uutiset » Laitteet
VX370 Feeder -laite. Kuva: Ricoh.

Ricoh tarjoaa nyt syöttölaitetta, jolla saadaan tehostettua pitkille arkeille tulostamista arkkisyöttöisissä digipainokoneissa. Ratkaisu tukee monenlaisten materiaalien tehokasta suurtuotantoa.

Ricohin saksalaisen kumppanin BDT Print Median tarjoama laite VX370 Feeder sopii yhteen Pro C9100- ja Ricoh Pro C7100 -sarjojen arkkikoneiden kanssa. Esimerkkejä sovelluskohteista ovat esimerkiksi vaakasuuntaiset A4-lehtiset, esitteet, julisteet ja kuusisivuiset A4-kansiot.

VX370 Feeder käyttää lajitteluun BDT:n patentoitua tyhjiötöntä Tornado-tekniikkaa. Sillä voi käsitellä hyvin monenlaisia materiaaleja, joiden neliömassa on 60–400. Laitteen nosto- ja kuljetusmekanismi käsittelee varovasti ja luotettavasti pinnoitettua ja pinnoittamatonta paperia sekä pintakäsiteltyjä ja synteettisiä materiaaleja.

Laitteella voi käsitellä jopa 700 mm pitkiä arkkeja ja 500 mm korkeita pinkkoja. Laitteen toistomuisti tukee tuottavuutta vähentämällä vaihtoihin kuluvaa aikaa.

– VX370 Feeder tukee yrityksiä, jotka tarvitsevat todella tehokkaan syöttöratkaisun ja käsittelevät joustavasti monia erilaisia pitkiä materiaaleja ja sovelluksia. Se avaa uusia markkinamahdollisuuksia ja edistää tuottavuutta sekä kannattavuutta, sanoo Ricoh Europen kaupallisesta ja teollisesta tulostuksesta vastaava johtaja Eef de Ridder.

Share: