OKI-etikettitulostimelle jakelija Suomessa

29.5.2019 08:55Uutiset » Laitteet
OKI Pro1050 -tulostimella voidaan tulostaa viidellä värillä. Kuva: Kari Nevalainen.

OKI Europe ja Kari Nevalainen Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan Nevalainen toimii OKI Pro1040/1050 -etikettitulostimien valtuutettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tulostimilla voidaan tulostaa ammattitasoisia etikettejä nelivärisenä tai viisivärisenä.

OKI Pro10 -tulostimilla voidaan tulostaa ammattitasoisia etikettejä nelivärisenä (Pro1040) tai viisivärisenä (Pro1050). Viides väri tuo paljon uusia mahdollisuuksia etikettien suunnitteluun, ja sitä voidaan hyödyntää myös läpinäkyvissä etiketeissä.

Käytettävissä olevien tulostinmateriaalien valikoima on laaja: tekstuuri, PE-, PP- ja PET-muovit, matta ja kiiltävä paperi. Etiketit voivat olla valmiiksi stansattuja, mutta voidaan tulostaa myös jatkuvaa nauhaa. Tulostimien LED-tekniikalla voidaan tulostaa kulutusta, UV-säteilyä ja kosteutta kestäviä etikettejä. Etiketit soveltuvat hyvin myös kemianteollisuuden käyttöön.

Kari Nevalainen Oy:llä on jo 30 vuoden kokemus tuotemerkinnästä. Yrityksen muita rullaetikettitulostimien merkkejä ovat Epson, Godex, Sato ja Wincode.

Share: