Offset pitää pintansa etikettipainamisessa

16.2.2018 08:08Uutiset » Laitteet
Nilpeterin toimitusjohtaja Lars Eriksen ja Angelo Tribocco takanaan sadas MO-4 painokone.

Kapean radan offset-painaminen on yhä valttia etikettipainamisessa. Tanskalainen Nilpeter on toimittanut MO-4 -sarjan offset-yhdistelmäpainokoneita yli 100.

Nilpeter lanseerasi MO-4:n LabelExpo Europe -messuilla 2007. Yrityksen mukaan kone tarjoaa korkeaa painolaatua, joka perustuu kevyeen sleeve-tekniikkaan. Laitetta ovat suosineet erityisesti viinipullojen etikettien painajat.

– Koneemme sopii hyvin alalle, sillä sen avulla voidaan tuottaa monimutkaisia etikettejä, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeita. Tuotanto on kustannustehokasta, kertoo Angelo Tribocco, Nilpeter International Product Manager, Wine & Spirits.

Triboccon mukaan kone sopii erityisesti tuotantoon, missä tarvitaan monimutkaisten etikettien tekoa suurempina sarjoina. Tässä offset on edelleen tekniikka paikallaan.

– Ei ole epäilystäkään siitä, että offset tarjoaa korkeinta laatua analogisessa painamisessa etikettimarkkinoille. Korkea laatu minimaalisella vaivalla on edelleen ratkaisevan tärkeätä premium-tuotteissa, kuten viinietiketeissä ja kosmetiikassa.

Nilpeter on myös onnistunut hyvin viimeistelyratkaisussa. Yrityksen kohopaino- ja foliointilaite FP-4 lanseerattiin vuonna 2012, ja nyt sitä on asennettu yli 120 eri puolille maailmaa.

Share: