Mutohilta uusi UV-tulostin rullatulostukseen

25.4.2018 08:17Uutiset » Laitteet
Mutoh ValueJet 1638UR UV -tulostin. Kuva: Mutoh.

Mutoh tuo markkinoille kustannustehokkaan ja entistä nopeamman Mutoh ValueJet 1638UR UV -tulostimen, nyt rullalta rullalle -versiona. Tulostimessa on perusvärien lisäksi myös valkoinen väri ja lakka. UV-lamput on asetettu tulostuspäiden molemmin puolin, jotta tuloste kuivuu nopeammin.

Uusi tulostin on 162 senttimetriä leveä UV LED tulostin, joka on tarkoitettu erityisesti kaupallisen painamisen ja suurkuvatuotannon markkinoille. Tuloste on heti valmis jälkikäsittelyä varten. Resoluutio on jopa 1440 x 1440 dpi:tä. Tulostin pystyy käsittelemään jopa 100 kilon painoisia rullia.

– UV LED -tulostimiemme myynti kasvoi huomattavasti viime vuonna. Uusi tulostin tarjoaa sekä nykyisille ekoliuotintulostimien käyttäjille että muille painajille mahdollisuuden laajentaa tuotevalikoimaansa erikoissovelluksiin ja kalliimpiin tulosteisiin, sanoo Kenji Yasuhara, Mutoh Europen toimitusjohtaja.

Mutoh ValueJet 1638UR on jo saanut ensiesittelynsä ISA-messuilla. Laite on nähtävillä Berliinissä Fespa-messuilla toukokuussa. Suomessa Mutohia edustaa Sesoma.

Share: