Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Mutohilta kaksi uutta ekoliuotintulostinta

20.1.2022 08:42Uutiset » Laitteet
Mutoh on tuonut markkinoille kaksi uutta XpertJet-rullatulostinta, jotka ovat selvästi nopeampia kuin aikaisemmat mallit. Kuva: Mutoh.

Japanilainen Mutoh on tuonut markkinoille kaksi uutta rullatulostinta, jotka ovat selvästi nopeampia kuin aikaisemmat mallit. XpertJet 1341SR Pro on ValueJet 1324X:n seuraaja ja XpertJet 1641SR Pro on XpertJet 1641SR:n seuraaja. Uudet mallit ovat jo myynnissä.

Uusissa malleissa on täysin uusi AccuFine-tulostuspää, joka on 33 % aikaisempaa leveämpi ja siinä on 11 % enemmän suuttimia. Tulostuspää tulostaa nopeammin ja tarkemmin entistä parempaa jälkeä. Tulostusnopeus on tiedotteen mukaan edeltäjämalleihin verrattuna selvästi suurempi, ja jopa kaksinkertainen parasta tulostuslaatua tulostettaessa.

Toinen merkittävä asia tulostimissa on AccuFine-tulostuspäähän liittyvä i-screen-tulostusteknologia. Värit tulostuvat tulostuspäästä tavalla, joka parantaa kuvan laatua ja vähentää tulosteiden juovaisuutta suurimmissa tulostusnopeuksissa. Uudet mallit soveltuvat pitkäikäisten ulkotulosteiden ja kestävien sisätulosteiden tuotantoon suurella volyymillä.

Mutoh tarjoaa nyt tulostimissa uutta VerteLith RIP-ohjelmistoa. Se on kattavat perustoiminnot sisältävä ohjelmisto helppokäyttöisellä käyttöliittymällä ja yksinkertainen työnkululla.

Mutohin tulostimia edustaa Suomessa Sesoma Oy. Toimitusjohtaja Sami Lempinen nostaa uutuuksissa esiin myös sen, että Greenguard Gold-sertifioitujen Mutoh MS31/MS41 -värien ansiosta tulosteita voidaan käyttää herkissäkin ympäristöissä, kuten kouluissa ja sairaaloissa.

Lempisen mukaan ekoliuotintulostimien kysyntä jatkuu Sesomassa vakaana. Edullisuus ja toimintavarmuus tekevät niistä ensisijaisen tulostinvaihtoehdon useimmille asiakkaille.

Uusien tulostimien listahinnat ovat noin 8 000 ja 11 000 euroa.

Array
Share: