Müller Martinilta uusia sarjanitomakoneita

17.11.2020 10:16Uutiset » Laitteet
Sveitsiläinen Schär Druckverarbeitung -yritys on ottanut käyttöön Primera Pro -laitteen tehostaakseen tuotantoaan. Kuva: Müller Martini.

Viimeistelylaitteita valmistava Müller Martini on lanseerannut kaksi uutta sarjanitomakonetta. Primera Prolla voidaan nitoa 14 000 painotuotetta tunnissa ja pienemmällä Prinovalla 9 000. Laitteissa on entistä enemmän automaatiota ja työtä helpottavia ominaisuuksia.

Primera Prossa on uusi automatisoitu kolmikanttileikkuri. Müller Martinin Motion Control-tekniikan laitteen kaikkia muotoakseleita voi säätää erikseen ja myös tuotteiden ohjaus ja syöttö laitteessa on automaattista. Työn asetukset voidaan tallettaa laitteen hallintapaneelin avulla, mikä nopeuttaa keskeytyneiden ja toistuvien töiden tekemistä. Primera Pro soveltuu valmistajan mukaan sekä lyhyiden että pitkien sarjojen tekoon.

Uusiin laitteisiin voi tutustua virtuaalisessa näyttelytilassa, joka avautuu The Printing Expo Virtual Exhibition -tapahtumassa 30.11. Näyttelytilassa voi sen jälkeen käydä koska vain. Molemmat uudet sarjanitomakoneet oli tarkoitus esitellä tänä keväänä Drupa-messuilla, jotka siirtyivät ensi vuoteen.

Primera Prolla voidaan nitoa 14 000 painotuotetta tunnissa. Kuva: Müller Martini.
Share: