Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Mimakilta uusi tulostinsarja ja leikkuri

1.3.2022 15:03Uutiset » Laitteet
Mimakin TS330-1600 on uusi sublimaatio-siirtokuvatulostin. Kuva: Mimaki.

Mimaki kiristää kilpailua suurkuvatulostimien markkinoilla lanseeraamalla uuden, kolme eri rullatulostinta käsittävän 330-sarjan. Se on tiedotteen mukaan kehitetty keskisuuren ja suuren volyymin markkinoille, joilla vaaditaan korkeaa kuvan laatua ja tuottavuutta. Lisäksi yritys tuo markkinoille uuden leikkurisarjan aloitustason asiakkaille.

Kaikki uudet rullatulostimet käyttävät Mimakin Weaving Dot -tekniikkaa (MWDT). Se muuttaa mustesuihkupisaroiden sijoittelua tulostamisen olosuhteiden perusteella. Tällä estetään kuvan laadun heikkeneminen säätötilanteessa. Tulostimissa voidaan myös käyttää kauko-ohjausta (MRA), joka helpottaa laitteiden hallintaa.

Uudet tulostimet JV330-160 ja CJV330-160 käyttävät ekoliuotinvärejä ja tuottavat korkeatasoisia tulosteita sisä- ja ulkokäyttöön. Tulostusnopeus on 21 neliömetriä tunnissa neljällä värillä perustulostusmoodissa. Malleissa on uusi syöttömekanismi, joka mahdollistaa kolmen rullan käyttämisen laitteella samaan aikaan. Rullaa voidaan vaihtaa helposti yhdellä komennolla.

Leikkaavassa CJV330-160-mallissa on perustoimintona erittäin tarkka XY-slitter-tekniikka.

Mimakin TS330-1600 on uusi tulostin tekstiilitulostamisen markkinoille. Siinä käytetään sublimaatio-siirtokuvatekniikkaa. Tulosteiden laatu ja tuottavuus ovat korkealla tasolla, ja uudet ominaisuudet parantavan tuotannon vakautta. Tulostimella päästään 69 neliömetrin vauhtiin tunnissa draft-moodissa ja neljällä värillä. Nopeimmassa moodissa päästään 135 neliömetrin vauhtiin.

Laitteessa on myös Mimakin tekstiilimarkkinoille kehitetty RIP-ohjelmisto TxLink4.

Leikkaamiseen kolme eri mallia

Mimakin lupaa parantaa leikkaamisen tehokkuutta uudella CG-AR-sarjan leikkureillaan. Sarjassa on kolmen eri koon leikkurit (CG-60AR, CG-100AR ja CG-130AR). Leikkureilla voi leikata monia eri materiaaleja, kuten PVC:tä sekä fluorisoivia ja heijastavia materiaaleja. Malleissa on MRA-kauko-ohjaus sekä integraatio Mimakin tulostimiin ID Cut-toiminnon kautta.

Kaikki uudet tulostimet ovat saatavilla maailmassa huhtikuussa 2022. Niitä tullaan esittelemään myös Fespa 2022-messuilla Berliinissä.

Mimakin uudessa CG-AR-leikkurisarjassa on kolme eri leikkuria. Kuva: Mimaki.
Array
Share: