Mimakilta uusi hybridi tekstiilitulostin

10.2.2020 09:05Uutiset » Laitteet
Uusi Mimaki Tx300P-1800 MkII hybriditulostin on esillä Fespa-messuilla. Kuva: Mimaki.

Mimaki on julkistanut uuden aloitustason hybridin tekstiilitulostimen. Se soveltuu sekä suoraan tekstiiliin tulostamiseen että sublimaatio-siirtotulostukseen. Monipuolinen tulostin auttaa tiedotteen mukaan pienempiä toimijoita pääsemään markkinoille.

MimakinTx300P-1800 MkII -tulostimessa on vaihdettavat alustat ja siinä voi käyttää kolmea eri värisarjaa. Tulostusmoodin vaihto on yksinkertaista. Laitteella voi siten tehdä monenlaisia töitä, kuten muotitekstiilien tulostamista, sisustustekstiilejä ja paperitapetteja.

– Tämä hybriditulostin on edullinen yhdistetty ratkaisu sekä paperille että tekstiilille tulostamiseen. Se soveltuu myös erilaisten materiaalien ja sovellusten kokeilemiseen alan kehittyessä, sanoo Danna Drion, Senior Marketing Manager, Mimaki EMEA.

Tulostin tulee olemaan esillä Fespa-messuilla tänä vuonna. Mimaki esittelee messuilla yli 15 tulostinta. Mukana on mm. uusi SWJ-320EA ekoliuotintulostin ja suuri UV-tasotulostin JFX200-2513 EX. Mimaki esittelee messuilla myös 3D-tulostustekniikkaa.

Share: