Mimakilta lisää laitteita tekstiilitulostamiseen

9.2.2021 15:18Uutiset » Laitteet
Mimaki TS100-1600 on edullinen aloitustason sublimaatiotulostin. Kuva: Mimaki.

Mimaki onn kasvattanut tekstiilitulostamisen laitetarjontaansa kahdelle laitteetta. Toinen tulostin on tarkoitettu edulliseksi aloitustason sublimaatiotulostimeksi painotaloille tuotevalikoiman laajentamiseksi. Toinen tulostin on suuren nopeuden ja volyymin tulostin teolliseen tekstiilien tuotantoon.

Aloitustason Mimaki TS100-1600 on uusin lisäys valmistajan 100-sarjaan. Tulostusleveys on 1600 mm ja nopeus 70 neliömetriä tunnissa nopeimmassa moodissa. Laitteessa käytetään litran väripulloja, joka laskee kustannuksia ja mahdollistaa vakaan pitkäaikaisen tuotannon.

– Tekstiilien tulostamisessa on kasvava tarve lisätä tuotevalikoimaa, vähentää varastoja ja lyhentää toimitusaikoja. Tässä taloudellisesti haastavassa ajassa markkinoilla tarvitaan digitaalista tekstiilitulostinta joka yhdistää korkean laatutason, alhaiset investointikustannukset ja kustannustehokkaan tuotannon, sanoo Bert Benckhuysen, Senior Product Manager, Mimaki Europe.

Toinen tulostin Tiger-1800B MkIII on saatavilla suoraan tekstiilille tulostavana mallina tai siirtosublimaatiomallina. Tulostimen kehittämisessä on painettuja luotettavuutta ja painamisen tarkkuutta. Laitteessa on uusia ohjelmallisia ominaisuuksia, jotka lisäävät tuottavuutta ja vähentävät seisonta-aikaa.

Mimakin mukaan Tiger-1800B MkIII mahdollistaa tehokkaan jatkuvan tuotannon helppokäyttöisesti. Kuva: Mimaki.
Share: