Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

MBO:n taittokoneet KTA:n edustukseen

20.12.2022 14:30Uutiset » Laitteet
MBP T50 taittokone. Kuva: MBO.

KTA-Yhtiöt Oy on tehnyt sopimuksen saksalaisen MBO-yrityksen kanssa. KTA alkaa tuoda maahan MBO ja Herzog & Heyman -merkkisiä taittokoneita. Laajaan valikoimaan kuuluu taittokoneita sekä kaupalliseen painamiseen että pakkauspainamiseen.

KTA:n tiedotteen mukaan MBO tarjoaa korkean suorituskyvyn koneita kaikkiin taittotarpeisiin MBO ja Herzog & Heyman -tuotelinjojen kautta. Tämä sisältää taskutaittokoneet iso- ja pieniformaattiseen tuotantoon sekä yhdistelmätaittokoneet, jotka on suunniteltu erityisesti lääkkeiden pakkausselosteita sekä käyttöoppaita ja -ohjeita painavien asiakkaiden tarpeisiin.

MBO:n modulaarinen lähestymistapa viimeistelyyn tarjoaa laajan valikoiman ratkaisuja. Moduulit voidaan konfiguroida monin tavoin tuottamaan erilaisia taitettuja lopputuotteita. Modulaarinen rakenne mahdollistaa tuhansia kokoonpanoja.

MBO:n valikoimassa on myös yhteistyörobotti MBO CoBo-Stack, joka ei tarvitse suojahäkkiä. Taitetut tuotepinot kuljetetaan luovutuksesta CoBo-Stackin pöydälle. Cobo-Stack poimii pinot pöydältä ja vie ne kuormalavoille.

Komori-konserniin kuuluva saksalainen MBO on yksi maailman johtavista taittokoneiden ja robottien valmistajista painotuotteiden viimeistelyyn. MBO:n tuotelinjoja ovat MBO ja H+H (Herzog & Heyman). MBO toimii saksalaisten jälkikäsittely-yritysten yhteenliittymässä Postpress Alliance.

MBO:n nopein B1 formaatin täysautomaattinen taittokone MBO K8RS lavalatauksella näkyy tässä linjastossa, jossa on A80 automaattinen taitettujen töiden pinoaja sekä Copo- Stack kuormalavaus. Kuva: MBO.
Array
Share: