Manrolandin offsetpainokone saavutti merkkipaalun

3.12.2018 14:39Uutiset » Laitteet
Saksalainen Le Roux -painotalo hankki lokakuussa 2018 toisen Roland 700 Evolution -painokoneen. Kuva: Manroland Sheetfed.

Manrolandin B1-koon offsetpainokone Roland 700 Evolution on ollut menestystarina. Vuonna 2015 markkinoille tullutta painokonetta on nyt myyty tuhat painoyksikköä moniin eri käyttötarkoituksiin.

Tuhannes yksikkö tulee kuusiväriseen painokoneeseen, jossa on kaksi päällystysyksikköä ja paljon lisälaitteita. Uuden koneen ostaja on belgialainen pakkauspainotalo Impritex. Painokone on räätälöity tuottamaan pitkiä sarjoja mahdollisimman tehokkaasti.

Evolution-konetta on toimitettu 35 maahan moniin eri käyttötarkoituksiin. Pakkausten painaminen on ollut niistä suosituimpia, ja Suomeenkin on toimitettu ainakin kaksi pakkauspainokonetta, Pyroll Takon Kotelotehtaalle ja Orapacille.

Roland 700 Evolution on saanut kiitosta teknisistä innovaatioista, kuten samanaikaisesta levyjen vaihdosta ja painosylinterien puhdistuksesta. Levyjen vaihtoon on matkan varrella tullut lisää tuotantoa nopeuttavia uudistuksia. Joustavuutta tuovat myös painoyksiköt, joissa voidaan käyttää sekä perinteisiä että UV-värejä.

Share: