Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Lateksitulostimien laaja väriavaruus auttoi EDP-palkintoon

7.2.2022 09:04Uutiset » Laitteet
Ricohin Pro L5100e -sarjan laitteissa on laaja väriavaruus. Kuva: Ricoh.

Ricohin lateksitulostimien entistä laajempi väriavaruus oli keskeinen syy sille, että Ricoh Pro L5130e ja Ricoh Pro L5160e palkittiin EDP Award 2021 -palkinnolla. Laajempi väriavaruus mahdollistaa entistä useamman Pantone-värin ja brändivärin tarkan toistamisen tulostuksessa.

Ricohin lateksitulostimet voittivat arvostetun EDP-kilpailun suurkuvatulostimien sarjan paras alle 170 senttimetrin rullatulostin.

Rullatulostimet ovat tiedotteen mukaan jatkoa suosituille Ricoh Pro L5130 ja Ricoh Pro L5160 -suurkuvatulostimille, jotka tulivat markkinoille syksyllä 2018. Tulostimien väriavaruus on Ricohin mukaan huomattavasti laajempi kuin yleensä markkinoilla olevissa laitteissa. Tulostimet ovat myös väriä säästäviä, esimerkiksi oranssi ja vihreä saadaan aikaan ilman värien sekoittamista.

Tulostimissa on suuremmat tulostusnopeudet ja parempi kuvanlaatu kuin koskaan aikaisemmin. Laitteissa on kolme nopeaa limitettyä tulostuspäätä, parannettu suihkuteknologia ja nopea värin kuivuminen. Niillä voidaan tulostaa laajalti erilaisille materiaaleille.

Share: