Landa aloitti nanopainokoneiden sarjatuotannon

20.9.2019 10:35Uutiset » Laitteet
Quantum-kaupan solmivat Landan hallituksen puheenjohtaja Benny Landa (vasemmalla), Quantum Groupin CEO Cheryl Kahanec ja Landan CEO Yishai Amir. Kuva: Landa.

Nanotekniikkaan perustuvia painokoneita pitkään kehittänyt Landa Digital Printing -yritys kertoo siirtyneensä nyt Landa S10 -painokoneen sarjatuotantoon. Yritys laajentaa tuotantotilojaan Israelissa ja uskoo toimittavansa kymmenittäin koneita seuraavan 12 kuukauden aikana.

Landa esitteli VIP-tilaisuudessa 19.9. Landa S10 ja S10P -painokoneiden ominaisuuksia ja kertoi viime aikojen myyntikehityksestään. S10P-kone oli varustettu perfektorilla ja painaa arkin molemmat puolet samalla kertaa, Koneet ovat ison B1-koon laitteita. Pakkauspainamiseen ja POP/POS-tuotteisiin suunniteltu S10 painoi tilaisuudessa 6 500 arkkia tunnissa.

Landan S10P nanopainokone painaa 6500 B1-koon arkkia tunnissa. Kuva: Landa.

Yhdysvaltalainen Quantum Group on ostanut ensimmäisten joukossa S10P -painokoneen. Painotalo on erikoistunut suoramainonnan ja markkinoinnin painotuotteisiin. Landalla on nyt painokoneiden tilauksia Pohjois-Amerikassa ja Etelä-Amerikassa sekä Euroopassa.

Landa ilmoitti myös uudesta yhteistyökumppanista. EyeC tulee toimittamaan koneisiin laaduntarkkailujärjestelmiä.

Share: