Kyocera lanseeraa ensimmäisen tuotantotulostimensa

5.11.2019 11:17Uutiset » Laitteet
Kyoceran tuotantotulostin TASKalfa Pro 15000c asemoituu suuren volyymin markkinoille. Kuva: Kyocera.

Kyocera Document Solutions Europe laajentaa uuteen liiketoiminta-alueeseen. Kyocera on käynnistänyt ensimmäisen tuotantotulostuslaitteensa TASKalfa Pro 15000c: lanseerauksen. Laite toimii mustesuihkutekniikalla.

Tiedotteen mukaan tämä on luonnollinen seuraava askel Kyoceran liiketoiminnan monipuolistamisessa. Uuden tuotantolaitteen tuotekehitys perustuu Kyoceran pitkään kokemukseen mustesuihkutulostuspäätekniikan valmistamisessa.

TASKalfa Pro 15000c:n mustesuihkuteknologia mahdollistaa suurten määrien tulostamisen kustannustehokkaasti, vähäisellä huollon tarpeella ja pienellä energiankulutuksella.

– Kyoceralle tämä on tärkeä hetki, joka tuo vuosikymmenien kokemuksemme tuotantotulostuksen ja digitaalisen painamisen alalle. TASKalfa Pro 15000c on innovaatio, joka on luotu yhdistämällä tietotaitoa ja asiantuntijoita ympäri maailmaa. Lanseerattava kone tarjoaa kaiken kokoisille yrityksille vertaansa vailla olevan sijoitetun pääoman tuoton, riittävän tulostusnopeuden 150 sivua minuutissa ja markkinoiden johtavan luotettavuuden, kertoo Kyocera Document Solutions Europe -yrityksen innovaatiokeskuksen tuotantotulostuksen päällikkö Marcel Ebbenhorst.

Uudella tulostimella voi tulostaa enintään miljoona A4-pintaa kuukaudessa. Tulostusnopeus on 150 pintaa minuutissa. Paperin paksuus voi olla enintään 360 g/m2.

Suomessa laitetta myy Kyocera Document Solutions Finland Oy.

Share: