KTA tuo uuden tulostinvaihtoehdon Suomeen

21.9.2020 18:28Uutiset » Laitteet
Platinum Q2 Hybrid on monipuolinen UV-LED-tulostin korkealla resoluutiolla. Kuva: KTA.

KTA-Nordic on sopinut Euroopassa suuren suosion saaneiden Platinum -tulostimien maahantuonnista ja jälleenmyynnistä. Platinum tulostinsarja käsittää tiedotteen mukaan kattavan valikoiman tulostimia ja monipuolista teknologiaa suurkuvatuotannon eri tarpeisiin.

Platinum-sarja käsittää UV-, Eko solvent- ja sublimaatioteknologian tuotteet. Tulostimien tärkeimpiä etuja asiakkaalle ovat modulaarisuus, alhaiset elinkaarikustannukset ja asiakkaan tarpeen mukaan valittavissa olevat tekniset ratkaisut. Esimerkiksi tulostinpäät voi valita kolmelta tunnetuimmalta valmistajalta; KM, Kyocera ja Ricoh.

Platinum-tulostimet on kehitetty Euroopassa eurooppalaisia markkinoita ajatellen. Koneiden kokoonpanosta vastaa v. 1993 perustettu kiinalainen Liyu International, joka valmistaa yli 1 200 tulostinta vuodessa.

– Ensimmäinen Platinum -näyttelykone on juuri saapunut Suomeen. Tämä Platinum Q2 Hybrid on esillä näyttelytilassamme KTA-Worldissä. Kone on herättänyt jo nyt paljon kiinnostusta ja voimme tarjota asiakkaillemme Platinumin esittelyt ja demot turvallisissa olosuhteissa, asiakasryhmä kerrallaan, kertoo KTA:n digiliiketoiminnoista vastaava Tarmo Kuusela.

KTA-Nordic Oy, joka on perustettu v. 2000, toimii Suomen ja Baltian markkinoilla. Se on osa KTA – yhtiöryhmää, jonka myynti oli vuonna 2019 yli 20 MEUR ja henkilömäärä 50.

Share: