Konica Minoltan tulostimille BLI-palkintoja

2.10.2018 09:30Uutiset » Laitteet
AccurioPress C3080 -tuotantotulostin. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minoltan keväällä 2018 lanseeraamat tuotantotulostimet ovat saaneet arvostetut BLI 2019 Pro -palkinnot. Palkitut laitteet ovat värituotantoon kehitetty AccurioPress C3080 -tuotesarja ja mustavalkotuotannon AccurioPress 6136 -sarja.

Keypoint Intelligence -yrityksen Buyers Laboratory (BLI) testaa vuosittain tuotannossa uusia ammattitason tulostimia. Pro-palkinnot annetaan laitteille, joiden suoritukset ovat parhaita testeissä.

Konica Minoltan AccurioPress C3080 -tuotesarja EFI 417 ripillä varustettuna palkittiin erinomaisena kevyen tuotannon värilaitteena.

– Laite tarjoaa laajan skaalan tuotantomahdollisuuksia. Laitteen tärkeimpiä ominaisuuksia on järjestelmän ainutlaatuinen kyky tarkastaa ja säätää rekisteröintiä ja värin yhdenmukaisuutta reaaliajassa ilman operaattorin toimenpiteitä ja tuottavuuden laskua. Operaattori voi myös joustavasti valita, milloin näitä tarkistuksia ja säätöjä tehdään. Tällä taataan korkeatasoinen, vakaa laatu jatkuvasti, sanoo David Sweetnam, Keypoint Intelligence, Director EMEA/Asia Research & Lab Services.

Mustavalkotuotannon AccurioPress 6136 -sarja palkittiin erinomaisena kevyen ja keskitason tuotantolaitteena.

– Laite on todellinen työhevonen. AccurioPro Print Manager -ohjelmiston avulla voidaan suoraan hallita laitteen työnkulkua ja optimoida tuotantoa. Laitteessa on luokkansa johtavat materiaalin sisäänsyötön ja vastaanoton ratkaisut ja laaja joukko viimeistelymahdollisuuksia. Tämä mahdollistaa monipuolisen korkean volyymin tuotannon minimaalisilla katkoilla, sanoo George Mikolay, Keypoint Intelligence, Associate Director, Copiers/Production.

Lue lisää tietoa laitteista Print&Median uutisesta.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: