Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Konica Minoltan tulostimiin uusi vihkolinja

17.2.2022 09:58Uutiset » Laitteet
Konica Minolta uusi SD-435/450 inline-vihkolaite on yhteistyöprojekti viimeistelylaitteita valmistavan Plockmatic Groupin kanssa. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minolta lanseeraa uuden monipuolisen inline-vihkolinjan mustavalkoisille ja värillisille AccurioPress-tulostimille. Uusi SD-435/450 inline-vihkolaite on yhteistyöprojekti viimeistelylaitteita valmistavan Plockmatic Groupin kanssa ja sitä myydään yksinoikeudella vuonna 2022.

Tiedotteen mukaan uusi linja on monipuolinen ja kustannustehokas ratkaisu suurempien vihkomäärien tuottamiseen pienten ja keskisuurien tulostajien markkinoilla. Ratkaisu soveltuu yritysten omatarvepainoille ja kaupallisille painajille.

Uudella linjalla voidaan tuottaa korkeatasoisia vihkoja A6-koosta A4 aukeama -kokoon. Helppokäyttöinen järjestelmä sisältää kaikki vihkojen teossa tarvittavat työvaiheet.

Konica Minolta ja Plockmatic ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2016 lähtien. Yhteistyössä on lanseerattu useita vihkolinjoja, jotka kattavat nyt kaikki omatarvepainojen ja kaupallisten painojen viimeistelytarpeet.

Array
Share: