Konica Minoltan B2-koneeseen viimeistelytekniikkaa

6.2.2018 08:57Uutiset » Laitteet
Saksalainen Painotalo Rehms Druck hankki vuonna 2017 AccurioJet KM-1-koneen. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minoltan AccurioJet KM-1 -mustesuihkupainokoneeseen tulee inline-viimeistelytekniikkaa. Konetta on myyty globaalisti jo 30, ja myyntitavoite on 50 tämän vuoden aikana.

Uuden täysin automaattisen viimeistely-yksikön koneeseen toimittaa brittiläinen Rollem. Konica Minolta on myös julkistanut muita yhteistyökumppaneita tekniikassa. Näitä ovat Harris & Bruno, Opensoft, Tharstern, Itotec, Alwan Color Expertise ja Ultimate TechnoGraphics.

KM-1 julkistettiin Drupa-messuilla 2016. Koneessa käytetään mustesuihkupisaran ”jäädytys”-tekniikkaa, jolla saavutetaan täydellinen värien vakaus ja rekisteröinti. Tätä tekniikkaa kutsutaan nyt Dot Freeze -tekniikaksi.

Yhtiön mukaan koneen myyntivaltteja ovat olleet korkea laatu, luotettavuus ja monipuolisuus. Painatuksessa voidaan käyttää laajaa materiaalivalikoimaa, mukaan luettuna muovit ja tekstuurimateriaalit.

– Tästä B2-koon painokoneesta on tulossa painoalan ”sveitsiläinen linkkuveitsi”, koska sitä voidaan käyttää niin moneen tarkoitukseen. Asiakkaamme voivat toteuttaa uusia sovelluksia, jotka aikaisemmin todennäköisesti vaativat monen eri tekniikan käyttöä, sanoo Mark Hinder, Head of Market Development, Konica Minolta Business Solutions Europe.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: