Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Konica Minoltalta viimeistelypainokone

11.8.2022 19:55Uutiset » Laitteet
Viimeistelypainokone AccurioShine 360 on ensimmäinen Konica Minolta -brändin MGI-tuote: Kuva: Konica Minolta.

Konica Minolta on lanseerannut aloitustason viimeistelypainokoneen. AccurioShine 360 on ensimmäinen Konica Minolta -brändin MGI-tuote. Se perustuu MGI:n suositun MGI Jetvarnish 3D One -painokoneen tekniikkaan.

Koneessa käytetään MGI:n kehittämää Jetvarnish-tekniikkaa, johon kuuluu myös rekisteröintijärjestelmä AIS SmartScanner. Koneella voi mm. tuottaa 2D ja 3D korkeakiiltoefektejä sekä tuntoefektejä digitaalisella kuumafoliointimenetelmällä. Kone tukee myös muuttuvan datan painatusta.

Konica Minolta esittelee AccurioShine 360 -painokonetta Birminghamissa Print Show -messuilla yhdessä digipainokoneen AccurioPress C4080 kanssa.

Uusi nopeampi mustavalkotulostin

Konica Minolta on myös lanseerannut AccurioPress 6272P-tulostimen, joka auttaa tiedotteen mukaan asiakkaita miettimään uudelleen mustavalkotulostuksen tarjoamia mahdollisuuksia. Tulostin on suunnattu kaupallisille painajille, tulosteiden myyjille sekä inhouse-tuotantoon.

Koneessa on kaksoiskone-tekniikka ja sillä voi tulostaa yli 15 000 sivua tunnissa integroidussa tuotantoprosessissa. Kone tarjoaa kaksinkertaisen nopeuden ja tuottavuuden verrattuna aikaisempaan malliin AccurioPress 613P. Tämä malli voidaan päivittää uudeksi malliksi.

Uuden tulostimen etuja on valmistajan häiriötön tulostus ilman pullonkauloja ja taukoja. Tämän takaavat laadunvalvontajärjestelmät.

Share: