Konica Minoltalta uusi väripainokonesarja

9.6.2021 07:15Uutiset » Laitteet
AccurioPress C7100 -sarja on suunniteltu tukemaan erittäin joustavaa tulostusympäristöä. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minolta lanseeraa Suomessa myyntiin uuden AccurioPress C7100 -sarjan digitaaliset väripainokoneet, jotka tukevat asiakkaiden painoliiketoimintaa useilla innovatiivisilla teknologioilla. Näitä ovat tiedotteen mukaan mm. älykäs automaatio, korkealaatuinen viimeistely ja poikkeuksellinen kestävyys.

Uuden AccurioPress C7100 -mallin tuotantonopeus on 100 sivua minuutissa ja AccurioPress C7090 -mallin 90 sivua minuutissa. AccurioPress C7100 -sarjan laitteilla voidaan painaa automaattisesti kaksipuolisena jopa 900 mm pitkiä arkkeja. Lisäksi kohokuvioitujen erikoismateriaalien käsittely onnistuu joustavasti ja yksinkertaisesti.

Konica Minoltan uusin Simitri V -väriaine on ympäristöystävällinen, ja se on suunniteltu suorituskykyä silmällä pitäen. Väriaine on nopeasti sulava, energiatehokas ja vähän ylläpitoa vaativa. Se tuottaa erinomaisen laadun erittäin laajalle materiaalikirjolle (jopa 400 g/m²). Yhdessä 3600 x 2400 dpi:n tulostustarkkuuden kanssa laite saavuttaa erinomaiset tulokset jopa pisimmissä painosarjoissa.

Kaikkiin Konica Minoltan tuotantojärjestelmiin on saatavana älykäs laadunhallintayksikkö IQ-501-yksikkö, joka automatisoi monia aikaa vieviä ja raskaita tulostuslaatuun liittyviä säätötehtäviä.

Kuten kaikissa AccurioPress -laitteissa, saatavilla on myös laaja valikoima erilaisia inline-viimeistelytoimintoja, kuten vihkoviimeistely, nidonta, kuumaliimanidonta ja wire-sidonta.

Laitesarjaan on saatavilla Konica Minoltan oma tulostinpalvelin sekä palvelimet EFI:ltä ja CREO:lta.

Share: