Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Konica Minoltalta uusi etikettipainokone

1.6.2022 09:16Uutiset » Laitteet
AccurioLabel 400 esiteltiin Konica Minoltan tilaisuudessa Madridissa. Kuva: Signprint / Claes Nordström.

Konica Minolta on julkistanut uuden entistä tehokkaamman etikettipainokoneen, joka esiteltiin yrityksen asiakastilaisuudessa Madridissa. Uusi AccurioLabel 400 on suunnattu keskisarjan ja suuren volyymin etikettituottajille. Sen myynnin on suunniteltu alkavan vuoden 2023 alussa.

AccurioLabel 400 tarjoaa valmistajan mukaan useita uusia ominaisuuksia aikaisempiin malleihin verrattuna. Koneen nopeus on maksimissaan 39,9 metriä minuutissa. Tuotantokustannukset ovat entistä alempia kestävämpien osien ansiosta. Resoluutio on 1200 dpi. Kone on saatavilla neli- tai viisivärisenä ja valkoisella värillä varustettuna. Paperiradan leveys on 250 tai 330 millimetriä.

Koneessa on Konica Minoltan laadunvalvontatekniikat Intelligent Quality Care ja IQ-520. Niiden avulla lisätään automaatiota ja hoidetaan värinhallintaa reaaliaikaisesti.

Konica Minolta tuli digitaalisten etikettipainokoneiden markkinoille vuonna 2016 lanseeraamalla ensimmäisen tooneritekniikalla toimivan AccurioLabel -painokoneensa. Tänä vuonna tämän tuotesarjan koneiden toimitusten määrä saavutti tuhannen rajan. Yrityksen mukaan sillä oli vuonna 2021 Euroopassa 28 prosentin markkinaosuus näillä markkinoilla.

AccurioLabel 400 tulee olemaan saatavilla useina eri vaihtoehtoina. Kuva: Konica Minolta.
Share: