Konica Minoltalle raskaan sarjan värituotantojärjestelmä

23.10.2019 21:00Uutiset » Laitteet
AccurioPress C14000 on Konica Minoltan ensimmäinen raskaan sarjan värituotantojärjestelmä. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minolta lanseeraa kansainvälisille markkinoille uuden AccurioPress C14000 -sarjan. Tämä värituotantojärjestelmä on Konica Minoltan päänavaus suuriin tuotantomääriin tarkoitetuissa digitaalisissa väripainokoneissa. Uuden koneen tuotantonopeus on 140 A4-arkkia minuutissa.

Vastaavaa painolaatua tarjoaa myös sarjan toinen malli AccurioPress C12000, jonka tuotantonopeus on vertailukelpoinen 120 sivua minuutissa. Uudet painokoneet tarjoavat tiedotteen mukaan luotettavaa laatua. Niiden käyttömäärä on 2,5 miljoonaa sivua kuukaudessa ja väriainekapasiteetti kaksi kertaa suurempi kuin edellisissä malleissa. Koneet toimivat tooneritekniikalla.

Konica Minoltan kehittynyt IQ-501 Intelligent Quality Care -laadunhallintayksikkö tarkkailee painolaatua automaattisesti koko painon ajan. Se havaitsee nyt myös viivat, täplät ja epätasaiset alueet ja tekee tarvittavat korjaukset automaattisesti. Kuvanlaatu säilyy vakaana suurissakin sarjoissa, ja parempi kohdistus ja painolaatu parantavat tuotannon kokonaistehokkuutta.

– Juuri IQ-501 erottaa Konica Minoltan kilpailijoistaan. Muut valmistajat käyttävät kyllä samankaltaista tekniikkaa, mutta Konica Minoltan ainutlaatuinen inline-tarkastusyksikkö erottaa laitteemme muiden valmistajien vastaavista tuotteista, sanoo Konica Minolta Business Solutions Finland Oy:n ammattitulostusratkaisujen tuotepäällikkö Henna Hellman.

– Tämä on Konica Minoltalle tärkeä kansainvälinen avaus uudessa tuoteryhmässä. Tuomme markkinoille erittäin laadukkaan suuriin painomääriin tarkoitetun väripainokoneen. Sen painolaatu on huikea ja sen automatisoitujen toimintojen takana on valtava määrä kehitystyötä, Hellman sanoo.

AccurioPress C14000 on Konica Minoltan ensimmäinen raskaan sarjan (ns. high production) värituotantojärjestelmä. Vuodesta 2015 yrityksen digitaalisten painokoneiden lippulaiva on ollut AccurioJet KM-1 -mustesuihkupainokone. Sen tuotantonopeus on 3 000 sivua tunnissa, ja kone tuottaa erittäin laadukasta painojälkeä vaativiinkin käyttökohteisiin.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: