Konica Minolta panostaa lisää tehosteisiin

4.8.2020 18:56Uutiset » Laitteet
MOTIONCUTTER Digital High-Speed Laser System helpottaa tehosteiden tekemistä arkkipainotuotteisiin. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minoltan mukaan digitaalisesti tuotetut tehosteet ovat keskeinen osa painamisen kehittymistä ja tarjoavat painajille mahdollisuuden korkeampiin katteisiin. Yritys panostaa lisää efektien tuottamiseen ottamalla tuotevalikoimaansa digitaalisen laserstanssin ja tehostamalla yhteistyötään MGI:n kanssa.

Konica Minolta Europe on tehnyt ekslusiivisen myynti- ja huoltosopimuksen MOTIONCUTTER Digital High-Speed Laser System -laitteesta. Palkittu laserilla toimiva arkkistanssi tarjoaa painajille työkalun korkeatasoiseen personointiin ja efektien tuottamiseen.

MOTIONCUTTER on saksalaisen themediahouse-yrityksen tuote. Se on tiedotteen mukaan monipuolinen, kompakti ja helppokäyttöinen. Laite soveltuu tehosteiden tekemiseen mm. suoramarkkinointiin, onnittelukortteihin, pieniin pakkaussarjoihin, tarroihin ja etiketteihin.

Konica Minolta on myös laajentanut yhteistyötään digipainokoneita tekevän MGI:n kanssa. Uusia luovia ratkaisuja on mahdollista tuottaa painotaloille ja erityisesti AccurioJet KM-1e ja MGI -painokoneiden käyttäjille. Viime vuonna markkinoille tuotiin MGI JETVARNISH 3D -laite, joka soveltuu hyvin efektien tuotantoon AccurioPress-tuotantotulostimien lyhyille ja keskipitkille painoksille.

MOTIONCUTTER Digital High-Speed Laser System helpottaa tehosteiden tekemistä arkkipainotuotteisiin. Kuva: Konica Minolta.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: