Konica Minolta julkisti uuden B2-koon painokoneen

26.6.2020 09:30Uutiset » Laitteet

Konica Minolta on julkistanut uuden version AccurioJet KM-1 -digipainokoneesta. Uusi KM-1e on UV-mustesuihkukone, joka on suunniteltu kilpailemaan digipainamisen suuren volyymin ja korkean laatutason markkinoilla.

Koneessa monet tekniset asiat ovat aikaisempaan malliin verrattuna ennallaan. Yksipuoleisessa painatuksessa koneen nopeus on 3 000 arkkia tunnissa ja kaksipuoleisena 1 500 arkkia. Uutta on laajempi materiaalivalikoima, laajentunut käyttöaika ja vähentynyt huollon tarve. Koneessa on myös useita tuottavuutta nostavia uudistuksia.

Konica Minoltan mukaan uusi kone on suunnattu kaupallisille painajille, jotka haluavat tarjota offsetin tasoista laatua, mutta entistä pienempiä sarjoja nopealla toimitusajalla. Tähtäimessä ovat myös asiakkaat, jotka haluavat tarjota korkeatasoista kuvan laatua monilla eri materiaaleilla.Uuden koneen kuvan resoluutio on 1200 dpi ja kuivatusjärjestelmä LED UV. Mustesuihkupäät ja värit ovat uusia, samoin median tunnistimet.

Aikaisempaa KM-1-mallia on toimitettu asiakkaille yli 100 kappaletta. Nämä laitteet voidaan päivittää uuden koneen ominaisuuksilla. Ensimmäinen KM-1e on asennettu koronakriisin aikana saksalaiselle painotalolle.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: