Kodakilta uusia inkjet-tulostusyksiköitä

22.2.2019 10:48Uutiset » Laitteet
Kodak on kehittänyt neljä uutta Prosper Plus -tulostusyksikköä, jotka toimivat uusilla Prosper QD -pakkauspainoväreillä. Kuva: Kodak.

Kodak on kehittänyt uusia tulostusyksiköitä, jotka toimivat vesipohjaisilla elintarvikekelpoisilla lakoilla ja painoväreillä. Yksiköt soveltuvat offset- ja fleksopainokoneisiin tuotteiden versiointiin ja personointiin.

Kodak on kehittänyt neljä uutta Prosper Plus -tulostusyksikköä, jotka toimivat uusilla Prosper QD -pakkauspainoväreillä. Yksikköjä voidaan käyttää mm. ruokakääreiden, taivekartongin, lautasliinojen ja paperikuppien painamiseen. Yksiköt käyttävät Kodakin jatkuvan syötön tulostuspäitä, joilla voi tulostaa suurilla nopeuksilla mustalla värillä tai nelivärisesti monenlaisille materiaaleille.

Tulostusyksiköiden painoleveys on 105–210 millimetriä. Ne soveltuvat liitettäväksi offset- ja fleksopainokoneisiin versiointia ja personointia varten.

Kodak on edennyt myös toisella inkjet-tekniikallaan Ultrastreamilla. Drupassa vuonna 2016 esitellyn tekniikan on nyt ottanut käyttöön painokoneiden valmistaja Uteco.

Kodakin toimitusjohtaja vaihtuu
Kodakin konsernitasolla on tapahtunut yllättävä toimitusjohtajan vaihdos. Viisi vuotta sitten toimitusjohtajaksi tullut Jeff Clarke on eronnut tehtävästään. Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu hallituksen puheenjohtaja Jim Continenza.

Kodak kertoi viime vuonna myyvänsä nopeasti kasvaneen fleksopakkausyksikkönsä. Kauppa on tarkoitus saattaa loppuun tämän vuoden alkupuoliskolla.

 

Share: