Kodakilta uusi lippulaivapainokone

7.3.2018 16:04Uutiset » Laitteet
Kodakin Nexfinity digipainokone,

Kodak lanseeraa keväällä uuden lippulaivapainokoneensa. Nexfinity on kuivatooneritekniikkaa käyttävä järeä arkkipainokone, joka kilpailee digipainokoneiden raskaassa sarjassa. Uusi kone on Kodakin monipuolisin ja tehokkain painokone.

Kodak sanoo uuden koneen tarjoavan entistä matalampia käyttökuluja, suurempaa nopeutta ja korkeampaa kuvan laatua. Kone on suunniteltu kaupallisille painajille suoramarkkinoinnin, markkinointimateriaalien, pienten julkaisusarjojen, etikettien ja myymälämarkkinoinnin painotuotteiden tekemiseen.

Uusi kone käyttää uutta kuvantamistekniikkaa, joka nostaa kuvan resoluution 1200 dpi:n tasolle. Värejä on käytössä viisi, ja värien painamisen järjestystä voidaan vaihtaa tuotantoprosessissa. Koneen nopeus on 83–152 arkkia minuutissa, ja normaaliarkin lisäksi voidaan käyttää 1,2 metrin pituista arkkia.

Kodak tulee tiedotteen mukaan jatkamaan aikaisempien NexPress ZX ja ECO2500 -mallien myyntiä. Uuden koneen hintaluokka on lähes 900 000 dollaria. Kone on ollut koekäytössä kahdella painotalolla USA:ssa ja Hollannissa.

Share: