Kirjanpainajalle 24 HP:n digipainokonetta

14.9.2017 08:19Uutiset » Laitteet
HP PageWide T240 HD -painokone.

Tarvepainatukseen erikoistunut kirjanpainaja Lightning Source on tilannut HP:ltä peräti 24 mustesuihkupainokonetta. Toimitus on HP:n graafisen liiketoiminnan kaikkien aikojen suurin.

Painokoneet toimitetaan vuoteen 2024 mennessä. Lightning Source kuuluu Ingram Content Group -yhtiöön ja tuottaa kirjoja globaalisti tarvepainatuksena.

HP teki elokuussa viisivuotisen sopimuksen myös Shutterfly-yhtiön kanssa painokoneiden toimittamisesta. Shutterfly on johtavia personoitujen kuvatuotteiden toimittajia maailmassa.

Lightning Source tilaa uusia HP PageWide T240 HD -painokoneita. Kauppaan kuuluu väri- ja mustavalkolaitteita sekä niiden huoltoa ja tarvikkeita.

PageWide T240 HD käyttää HP:n kehittämää HDNA-tekniikkaa (High Definition Nozzle Architecture) uudella optimointitekniikalla varustettuna. Koneen painoradan leveys on 521 mm. Painolaatu on entistä korkeampi, ja koneen nopeus on parhaimmillaan 152 metriä minuutissa. HP:n mukaan koneella voidaan tuottaa korkeatasoisia painotöitä taloudellisesti.

Share: