HP:n uusi tasotulostin esiteltiin Fespassa

16.5.2018 08:16Uutiset » Laitteet
HP Latex R2000 -tulostin. Kuva: HP.

HP on esitellyt HP Latex R2000 -hybriditulostimen Fespa-messuilla. HP uskoo laitteen mullistavan alaa, kun vesipohjaisen väriteknologian rullatulostimet saavat nyt rinnalleen myös levymateriaalien tuotantoon soveltuvan tulostinmallin.

Uudella tulostimella voidaan tulostaa monipuolisesti materiaaleja, jotka ovat korkeintaan 2,5 metriä leveitä ja viisi senttimetriä paksuja.

HP Latex -tulostinperheen uusin malli on kehitetty värikylläisten ja hajuttomien kuvien tehokkaaseen tuotantoon niin pehmeille rullamateriaaleille kuin koville levypinnoille. Valkoisella lisävärillä varustettu hybriditulostin tuottaa korkealaatuista kuvaa erilaisten tarrojen, tapettien ja kankaiden lisäksi nyt myös puu- ja lasipinnoille sekä alumiini-, muovi- ja vaahtomuovilevyille.

Uuden tulostimen nopeus on jopa 88 neliömetriä tunnissa. Laitteessa on jatkuva materiaalin syöttö. Rullamateriaali voi olla painoltaan korkeintaan 100 kiloa. Laitteen lämpötila on matala, ja siten voidaan käyttää laajaa materiaalivalikoimaa.

Laitteen saatavuus vaihtelee HP:n mukaan maittain. Hybriditulostimen voi nähdä Suomessa syyskuussa Seri-Decon Demopäivillä.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: