HP:n sublimaatiotulostimet kiinnostivat Fespassa

21.5.2019 13:34Uutiset » Laitteet
HP:n tekstiilitulostimet herättivät runsaasti kiinnostusta Fespa-messuilla. Kuva: HP.

HP:n uudet sublimaatiotulostimet STITCH S300 ja S500 olivat ensi kertaa esillä ja kiinnostivat Fespa-messujen yleisöä. Tulostimet tarjoavat HP:n mukaan parasta mahdollista värihallintaa ja värien yhdenmukaisuutta sekä nopeutta tekstiilituotantoon. Tulostimilla voidaan tuottaa tekstiilejä urheiluasuihin, muotivaatteisiin, sisustamiseen, mainoksiin, tapahtumiin tai opasteisiin.

HP STITCH sisältää integroidun spektrofotometrin ja HP SmartColor värihallinnan ansiosta sillä pystytään tuottamaan halutut sävyt tekstiileihin nopeammin ja helpommin kuin koskaan ennen. Samalla tulostimella voidaan tulostaa joko siirtopaperille tai suoraan kankaalle.

HP STITCH S300 -sublimaatiotulostin 64″ on suunniteltu aloittaville sublimaatiotulostajille, suunnitteluosastoille sekä kasvaville tulostustaloille, jotka haluavat laajentaa tuotevalikoimaansa sisustukseen, soft signageen sekä muotivaatteisiin. S300-mallissa ensimmäistä kertaa käyttäjän vaihdettavissa olevan tulostuspää, mikä vähentää seisonta-aikaa ja huoltokustannuksia.

HP STITCH S500 on erittäin tehokas 64″ dye-sub tulostin tekstiilituotantoon, jonka tulostusnopeus on jopa yli 100 m2/h. Laite tarjoaa nopeuden lisäksi tarkkaa värihallintaa ja värien yhdenmukaisuutta. Tulostin on suunniteltu operaattorille helpoksi ylläpitää ja sen voi antaa tulostaa läpi yön. Tulostin huolehtii itse tulostuspäiden ennakoivasta ylläpidosta.

Seri-Deco tuo S500-tulostimen ensi kertaa Suomeen Demopäiville 10.–12.9.2019. Ympäri pääkaupunkiseutua levittäytyvä Demopäivät-tapahtuma järjestetään nyt jo seitsemännen kerran. Demopäivät on visuaalisen viestinnän laite-, ohjelmisto- ja tarvikemaahantuojien samanaikaisesti järjestämä avoimet ovet -tapahtuma.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: