HP:ltä monipuolinen tulostin pakkaustöihin

1.4.2020 14:53Uutiset » Laitteet
HP Latex R1000 tulostin. Kuva: HP.

HP on uudistanut HP Latex R -suurkuvatulostinsarjansa. Laadukkaat värit ja monipuoliset tulostusmateriaalit mahdollistavat monenlaiset pakkausalan työt. Näitä ovat mm. vedokset, muotoilua vaativat POP-ratkaisut ja syvävedettävät muovit.

Tiedotteen mukaan uudet tulostimet sopivat hyvin pakkausalan töihin värin hajuttomuuden, muotoutuvuuden ja erittäin korkean kuvanlaadun ansioista. Vesipohjaiset HP Latex -värit ovat markkinoiden muotoutuvimmat ja innovatiivinen HP White Latex tulostaa kiiltävän puhtaan valkoista pintaa, joka ei kellastu kuten UV-pohjaiset valkoiset värit.

Sarjan tulostinten levymateriaalivaihtoehdot ovat hyvin monipuoliset. Niitä ovat paperi- ja muovivaahtolevy, PVC-vaahtomuovi, aaltopahvi, akryyli, polykarbonaatti, puristettu pahvi, kennolevy, alumiini-komposiittilevy ja puu. Rullalla saatavia materiaaleja ovat PVC-bannerit, tarrat, pinnoitettu paperi, polypropeeni, polystyreeni, polykarbonaatti, polyesteri, tekstiilit ja öljykangas.

R-sarjan laitteet ovat tuottavampia ja tehokkaampia kuin ennen. Muihin päivityksiin kuuluvat automaattiset päivitykset ohjelmistoon sekä laajemmat työjonon hallintamahdollisuudet. Ohjelmistopäivitykset koskevat myös nykyisiä R-tulostimia. Sarjaan kuuluu kolme suurkuvatulostinta: HP Latex R2000 Plus, HP Latex R1000 Plus ja HP Latex R1000.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: