HP:ltä entistä monipuolisempi tekstiilitulostin

10.5.2021 12:40Uutiset » Laitteet
HP Stitch S1000 -tulostimen käynnistysaika on lyhyt ja tulostusnopeus jopa 220 neliömetriä tunnissa. Kuva: HP.

HP on julkistanut uudistetun version HP Stitch S1000 dye-sub-tulostimesta. Tiedotteen mukaan sen avulla saadaan vietyä tekstiilituotanto aivan uudelle tasolle sekä tuotannon laaja-alaisuuden että nopeuden suhteen.

Uudistettu 126 tuuman HP Stitch S1000 tarjoaa nopeutta, helppoa värinhallintaa ja värien yhdenmukaisuutta tuotannosta toiseen. Tulostimessa on valmiina uusia tulostusprofiileja ja sillä voi tulostaa materiaaleja, joiden leveys on 320 cm. Näin se sopii ultrasuurten display-kankaiden, lippujen, opasteiden ja sisustustekstiilien valmistamiseen. Tulostusnopeus on jopa 220 neliömetriä tunnissa.

Tulostusta voidaan tehdä suoraan kankaalle tai siirtopaperille, mikä yksinkertaistaa työnkulkua. 1200 dpi:n tarkkuudella tulostavat tulostuspäät ja HP:n uudistettu Drop & Dry -kuivuri takaavat syvät mustat ja kylläiset upeat värit sekä äärimmäisen tarkan ja laadukkaan tulostusjäljen.

– Tekstiilituotannossa on aiemmin painittu tuotannon tehottomuuden ja värihallinnan haasteiden kanssa. HP on onnistuneesti taklannut tekstiilitulostamisen perinteiset ongelmat. HP Stitchillä tulostaminen on nopeaa, luotettavaa ja värit toistuvat oikeina eri materiaaleilla tuotannosta toiseen. HP Stitchin vesipohjaiset dye-sub-värit, thermal-tulostuspäät ja Smart Nozzle -kompensointi sekä uudistettu kuivatusjärjestelmä tekevät tekstiilituotannosta nopeaa ja luotettavaa. Lisäksi voidaan ajaa paljon enemmän väriä suoraan kankaalle, jolloin lopputuloksena saadaan aikaan parempi värisaturaatio ja syvät mustat värit valokaappitekstiileihin sekä parempi kaksipuoleisuus lippukangastuotantoon, sanoo laitteesta Seri-Decon myyntijohtaja Lassi Suoranta.

Share: