HP uudistaa Indigo-painokoneet ennen Drupaa

11.3.2020 08:15Uutiset » Laitteet
Uusi HP Indigo 100K on suunnattu suuren volyymin tuotantoon ja pystyy painamaan 6 000 arkkia tunnissa. Kuva: HP.

HP julkisti tiedotteen mukaan HP Indigo -digipainokoneiden historian merkittävimmät uudistukset, jotka koskevat B2 ja SRA3 -koon koneita sekä rullasyötteisiä painokoneita. Uudet Series 5 -sarjan koneet on suunnattu sekä kaupalliseen painamiseen että pakkausten tekoon.

Julkistusten keskiössä on HP Indigo 100K, nestetoonerilla toimiva B2-koon painokone. Se on suunnattu suuren volyymin tuotantoon ja pystyy painamaan 6 000 arkkia tunnissa. Kuukaudessa koneella voi painaa miljoona kaksipuoleista arkkia.

HP Indigon toimitusjohtaja Alon Bar-Shanyn mukaan uusi kone tarjoaa edeltäjäänsä verrattuna 30 % enemmän nopeutta ja 50 % enemmän tuottavuutta entisellä kuvan laadulla. Koneessa on myös muita uudistuksia, jotka tekevät siitä entistä kilpailukykyisemmän laitteen offset-ympäristöön.

Laitesarjassa on myös uusi B2-koon HP Indigo 15K. Se on 7-värinen kone, joka painaa 4 600 arkkia tunnissa 1 600 dpi:n resoluutiolla ja korkealla kuvan laadulla. Kone on suunnattu premium-tason painotöihin.

SRA3-koon valikoimaa on täydennetty HP Indigo 7K ja HP Indigo 7eco -painokoneilla. Näistä 4-5 värillä painava 7eco on aloitustason laite, kun 7K taas tarjoaa enemmän väri- ja materiaalivaihtoehtoja.

Pakkauspainamiseen HP tarjoaa monia uusia laitteita. Niihin kuuluvat HP Indigo 6K ja 8K painokoneet etikettien ja joustopakkausten painamiseen. Kartonkien painamiseen HP tarjoaa kahta uutta painokonetta sekä uudistettua HP Indigo 90K -konetta.

Kaikki Series 5 -sarjan koneet ovat saatavilla Drupa-messuista lähtien. Suurimpaan osaan Series 4 -koneista on saatavilla päivitys uuden sarjan ominaisuuksiin. HP on Drupan suurin näytteilleasettaja, ja sen osastolla on yli 30 konetta.

Share: