HP sai 24:n painokoneen jättitilauksen

13.11.2019 09:36Uutiset » Laitteet
HP Indigo 20000 digipainokoneen painoradan leveys on 76 senttimetriä. Painamisessa voidaan käyttää myös valkoista väriä ja pakkaukset sopivat elintarvikkeille. Kuva: HP.

HP on tehnyt tähän asti suurimmat pakkauspainokoneiden kaupat Indigo-digipainokoneistaan. Amerikkalainen joustopakkauksia valmistava ePac tilaa 24 HP Indigo 20000 painokonetta ja niihin liittyvät tarvikkeet ja huollon yhteensä yli 100 miljoonalla dollarilla.

Hankinta on jatkoa ePacin aikaisemmille Indigo-hankinnoille. Vuonna 2020 toimitettavat laitteet lähes kaksinkertaistavat ePackin tuotantokapasiteetin. Yrityksellä on nyt yli 5 000 asiakasta, joista 75 % tekee jatkotilauksia.

ePack on perustettu vuonna 2016 ja se on kasvanut rakettimaisesti tarjoamalla joustopakkauksia pienille ja keskisuurille yrityksille. Nyt yritys aikoo laajentua globaalisti ja tarjota palvelujaan myös suuremmille kulutustavaroiden valmistajille.

Sock Fancy on verkossa toimiva sukkien toimittaja, joka pystyy personoimaan tilauksia ostajille ePacin tekniikalla. Kuva: HP.

– Kohtaamme kaikilla markkinoilla saman vastaanoton. PKS-yritykset haluavat meidän auttavan heitä kasvamaan isommiksi brändeiksi. Yritykset näkevät mahdollisuuksia tuoda markkinoille nopeasti uusia tuotteita ja tavoittaa tarkemmin kohderyhmiä, sanoo Jack Knott, ePackin toimitusjohtaja.

Share: