Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

HP lanseerasi uusia rullapainokoneita

30.9.2022 10:38Uutiset » Laitteet
HP PageWide T700i -kone on tarkoitettu laminointiin sekä aaltopahvin ja taivekartongin painamiseen. Kuva: HP.

HP on syyskuussa lanseerannut kaksi uutta suuren volyymin digitaalista rullapainokonetta. PageWide T700i -kone on tarkoitettu laminointiin sekä aaltopahvin ja taivekartongin painamiseen. PageWide Advantage 2200 -kone on suunniteltu julkaisujen painamiseen, suoramarkkinointiin ja kaupalliseen painamiseen.

Uusi kone on toinen koneformaatti, joka on tehty yhteistyössä painokonevalmistaja Koenig & Bauerin kanssa. Sen odotetaan olevan saatavilla vuoden 2023 loppupuolella. Koneesta suunnitellaan hyvin modulaarista ja tarjolla olisi useita inline-optioita mm. päällystykseen.

Koneen painoradan leveys on 1,7 metriä ja nopeus jopa 300 metriä minuutissa. Koneessa käytetään HP:n single-pass Thermal Inkjet -tekniikkaa. Värit ovat vesipohjaisia.

HP on myös lanseerannut uuden digitaalisen rullapainokoneen, joka on saatavilla jo lokakuussa ja toimitukset alkavat ensi vuoden alkupuolella. PageWide Advantage 2200 -kone on suunniteltu julkaisujen painamiseen, suoramarkkinointiin ja kaupalliseen painamiseen.

Tämäkin kone on modulaarinen ja saatavissa erilaisina kokoonpanoina. Parhaimman painolaadun tarjoavassa moodissa toimiessaan kone painaa jopa 101 metriä minuutissa. Painettavien materiaalien grammapaino voi olla 40–300.

Share: