HP julkisti uuden lateksitulostimien sarjan

2.2.2021 17:46Uutiset » Laitteet

HP on esittelyt neljä uutta lateksitulostinta suurkuvatulostamiseen. Ne tarjoavat tiedotteen mukaan ennennäkemätöntä monipuolisuutta ja kestävää kehitystä suurkuvatulostamiseen. Laitteissa on uusimman sukupolven HP Latex-värit ja parannettu suorituskyky.

Uusi HP Latex -mallisto koostuu neljästä laitteesta: HP Latex 700 ja 800 -tulostimista sekä HP Latex 700W ja 800W -valkoväritulostimista, jotka on varustettu markkinoiden valkoisimmalla valkoisella värillä. Väri ei kellastu ajan myötä.

Uudistuksessa päivitettiin myös tulostimien tulostuspäät, joissa on nyt enemmän suuttimia. Tulostusnopeus on jopa 36 m2/tunnissa. HP Latex 800- ja 800W-tulostimet ovat siten 50 % tuottavampia kuin aiempien sukupolvien HP Latex -tulostimet.

Värit kierrätettävissä kartonkipakkauksissa

HP Latex 700/800 -sarjan kaikissa neljässä tulostimessa tulostusvärit ovat kierrätettävissä ja ympäristöystävällisissä HP Eco-kartonkipakkauksissa, mikä vähentää käytetyn muovin määrää 80 %:lla. Myös HP:n vesipohjaiset lateksivärit ovat käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä.

Seri-Decon myyntijohtaja Lassi Suoranta on erittäin tyytyväinen uusien tulostimien valkoistakin valkoisempaan väriin ja sen käytön helppouteen.

– Uusissa HP Latex 700 W ja 800 W -tulostimissa on paras ja toimivin valkoinen väri, mitä rullakonemarkkinoilta löytyy. HP on onnistunut tekemään valkoisen värin käytöstä helppoa ja lähes huoltovapaata. Uusissa koneissa on suljettu valkoisen värin kierrätysjärjestelmä, jonka ansiosta värihukkaa ei synny. Vesipohjaiset HP Latex -värit ovat omaa luokkaansa ja ne tarjoavat erittäin laajan väriavaruuden eli värit ovat täyteläisemmät myös suuremmilla nopeuksilla. Printheadeihin on lisätty 50 % enemmän nozzleja ja kuivaustehoa on parannettu, mikä mahdollistaa nopeamman tuotannon pienemmillä lämpötiloilla ja saman tien kuivat ja hajuttomat tulosteet, jotka ovat heti laminoitavissa ja asennettavissa.

Uuden tulostinsarjan tulostusvärit ovat kierrätettävissä ja ympäristöystävällisissä HP Eco-kartonkipakkauksissa, mikä vähentää käytetyn muovin määrää 80 %:lla. Kuva: HP.
Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: