HP julkaisi runsaasti uusia tuotteita Fespassa

10.5.2017 09:31Uutiset » Laitteet

HP Latex 3600 -suurkuvatulostin. Kuva: HP.

HP esiintyy jälleen näyttävästi Fespa-messuilla ja julkaisi runsaasti uusia tuotteita. Valikoima lisääntyi kahdella uudella lateksitulostimella sekä useilla muilla uutuustuotteilla.

HP:n lateksitulostimet ovat olleet menestystarina. Niitä on toimitettu maailmanlaajuisesti jo yli 40 000 kappaletta. Äskettäin yritys lanseerasi tulostimista leikkurilla varustetun koonpanon.

Fespassa HP lisäsi lateksitulostinten sarjaan mallit HPLatex 3600 ja 3200. Ne ovat 3,2 metriä leveitä raskaan sarjan tulostimia, joilla päästään entistä suurempiin tuotantovolyymeihin.

Teknisissä tulostimissa HP on laajentanut valikoimaansa PageWide XL-tulostimilla. Niitä on toimitettu 18 kuukaudessa jo yli 3 000 kappaletta. Fespassa on esillä laaja valikoima näitä laitteita.

HP esitteli Fespassa myös uuden joustavilla materiaaleilla toimivan Scitex 17000 -tasotulostimen. Uuden syöttöjärjestelmän avulla voidaan tuottaa kiinteiden lisäksi joustavia suurkuvatulosteita suurella nopeudella ulko- ja sisäkäyttöön. Tuotantovolyymi voi nousta kahteen miljoonaa neliömetriin vuodessa.

HP on nyt lanseerannut PrintOS tuotanto-ohjelmiston myös lateksitulostimille ja Scitex-tulostimille.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: