Horizonilta uusi tehokas taittokonesarja

20.3.2018 08:08Uutiset » Laitteet

 

Uudessa taittokonesarjassa tuotanto on optimoitu täysin alistimesta luovutukseen asti. Kuva: Horizon Gmbh.

Horizonin AFV-56-sarjan uusin taittokonesukupolvi tarjoaa yhtiön mukaan entistä korkeamman automaatioasteen ja parantaa painatuksen jälkikäsittelyn tarkkuutta sekä taloudellisuutta. Eri malliversiot saa mukautettua muuttuneisiin vaatimuksiin nopeasti. Kuntoonlaittoajat ovat lyhyet, vaikka työt vaihtuisivat usein, ja koneiden käyttö on helppoa.

Kaikissa sarjan AFV-56 taittokoneissa on integroitu Score-Navigator, jonka Horizon esitteli ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten lääkepakkausselosteiden työstämistä varten. Nuuttaustyökalut saa asetettua täsmällisesti yhdellä ainoalla napin painalluksella, vaikka kyseessä olisi kuinka monimutkainen taittotapa tahansa.

Myös alistusta on optimoitu entisestään. Kohdistukseen käytetään nyt uutta imuhihnaa. Jo paperinmittauksen yhteydessä imu säädetään optimaaliseksi paperin neliöpainolle

AFV-56-sarja koostuu moduuleista, mikä mahdollistaa eri ominaisuuksien yksilöllisen yhdistelyn. Koneiden automaatioaste vaihtelee puoliautomaattisesta (AFV-56XA) täysautomaattiseen, joka sisältää myös telapuristusten automaattisen säädön (AFV-56XF).

Mallia AFV-56XDF käytetään in-line tuotannossa. Laite mahdollistaa Dynamic Fold -tekniikalla tyhjien sivujen minimoinnin jatkuvassa tuotannossa, sillä 8- ja 12-sivuisia ja 12- ja 16-sivuisia arkkeja taitetaan vauhdissa yhtä sujuvasti.

Share: