Heidelberg uudisti Speedmaster-painokoneet

31.1.2020 10:25Uutiset » Laitteet
Heidelbergin uusi XL 106 -painokone automaattisella levyn vaihdolla. Kuva: Heidelberg.

Offset-painokoneet kehittyvät koko ajan tehokkaammiksi. Nyt Heidelberg on julkistanut uuden sukupolven Speedmaster-painokoneet, jotka toimivat entistä automaattisemmin ja älykkäämmin.

Uusi Drupa 2020 -sukupolvi on tuotannossa jo maaliskuun alusta lähes kaikilla sarjan malleilla. Uudistettuun mallistoon sisältyvät kaikki huippukoneet kuten XL 75 ja XL 106. Kaikkiin uusiin malleihin sisältyy nyt Heidelbergin Push to Stop -toiminnallisuus sekä yhteys pilvipalveluun. Pilven kautta voidaan käyttää monia ohjelmistoja ja palveluja.

Heidelberg tulee esittelemään uuden malliston kaupallisen ja pakkauspainamisen versioita sekä Drupa-messuilla että Wieslochin tuotantolaitoksessa.

Uutta messuilla on myös täysin automaattinen levylogistiikka. Se on saatavilla optiona kaikille Speedmaster-asiakkaille.

– Uudet integroidut prosessit auttavat asiakkaitamme ottamaan seuraavaan askelen kohti suurempaa tuottavuutta ja prosessin luotettavuutta. Ennustimme Drupa 2016 -messuilla, että ala kaksinkertaistaa tuottavuutensa vuoteen 2026 mennessä ja se on toteutumassa, sanoo Heidelbergin arkkikoneiden tuotannon johtaja Rainer Wolf.

Share: