Grafitriolle uusia edustuksia

1.6.2020 07:04Uutiset » Laitteet
Grafitrio oli mukana maaliskuussa Sign, Print & Pack -messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Kotimainen viimeistelyratkaisujen maahantuojayritys Grafitrio Oy on solminut jälleenmyyntisopimukset yksinoikeudella kiinalaisen JWEIn sekä kreikkalaisen TRAXX Printerin kanssa. Grafitrio esitteli uusia edustuksiaan ensi kerran maaliskuun Sign, Print & Pack -messuilla Helsingissä. Koronaviruksen vuoksi JWEI-tasoviimeistelijä ei valitettavasti ehtinyt saapumaan osastolle ja lanseeraus tapahtui vain kuvin ja sanoin.

– JWEIn automaattiset tasoviimeistelijät sekä TRAXX-laserviimeistelijät vahvistavat entisestään meidän monipuolista tarjontaamme ja olemmekin todella innoissamme, kun pääsemme jälleen tuomaan uusia ja lisäarvoa antavia ideoita asiakkaillemme, Grafitrion uusi toimitusjohtaja Rasmus Wahlstedt kertoo.

JWEI LST-0604 on automaattinen tasoleikkurijärjestelmä, jossa on integroituna kolme erilaista työkalua.

JWEI LST-0604 on automaattinen tasoleikkurijärjestelmä, jossa on integroituna kolme erilaista työkalua. Niillä onnistuu muotoonleikkaus/ritsaus, nuuttaus sekä perforointi (optio). Leikkuunopeus on 1200mm/s, joten pakkauksen leikkuu ja nuuttaus tapahtuu noin 30–60 sekunnissa riippuen pakkauksesta. Laitteessa on 100 mm korkuinen automaattinen syöttölaite, joka mahdollistaa laitteen toiminnan itsekseen ilman työntekijän sitomista vierelleen. Leikkauksien kohdistus tapahtuu korkearesoluutioisella CCD-kameralla materiaalin lukumerkeistä. Laitteen maksimi leikkuualue on 600×400 mm, maksimipaksuus jopa 600 gsm ja leikkuusyvyys 2 mm materiaalista riippuen.

– Näiden ominaisuuksien ansiosta laite soveltuu täydellisesti nykyaikaisille digipainoille. Myöhemmin laitteeseen on tulossa myös rullasyöttö, joka voidaan lisätä jo olemassaolevaan laitteeseen. Mallisto saa myös jatkoa, kun LST-0604 saa isoveljen, jossa arkkikoko kasvaa 800×600 millimetriin, Rasmus Wahlstedt kertoo.

TRAXX-laserviimeistelijällä voidaan toteuttaa erikoistuotteita ja -tehosteita.

TRAXX TRX40 -mallinimeä kantavalla CO2-laserviimeistelijällä voidaan puolestaan toteuttaa erikoistuotteita ja -tehosteita. Laitteella voi piirtää, kaivertaa sekä leikata eri materiaaleille, kuten muoville, nahalle, kumille tai vaikkapa puulle. Optiona on saatavilla pyörivä lisälaite (rotary attachment), joka mahdollistaa pyöreiden kappaleiden 360° asteen työstön.

– Voit valmistaa esimerkiksi kustomoituja avaimenperiä, kaivertaa logoja kännykkäkoteloon, lisätä tehosteita käyntikortteihin tai vaikkapa valmistaa asiakkaillesi leimasimia. Meiltä saat laitteen lisäksi myös materiaaleja ja tarvikkeita, esimerkiksi ekologista ja elintarvikehyväksyttyä luonnonkumia sekä leimasinrunkoja, Wahlstedt sanoo.

TRX40-laitteen maksimi työskentelykoko on 500×300 mm.

Share: