Fujifilmiltä superleveä suurkuvatulostin

20.4.2018 08:29Uutiset » Laitteet

 

Fujifilm Acuity Ultra -suurkuvatulostin. Kuva: Fujifilm.

Fujifilm on aloittanut uuden suurkuvatulostinten sarjan lanseerauksen Euroopassa. Acuity Ultran tekniikka tarjoaa tiedotteen mukaan korkeaa laatutasoa ja kustannustehokkuutta suurkuvatuotantoon.

Sarjan tekniikka perustuu Fujifilmin UV-mustesuihkutekniikkaan ja sillä saavutetaan lähes valokuvatasoinen kuvanlaatu entistä paremmalla rekisteröinnillä ja tuotantovauhdilla. Acuity Ultra -tulostimia tarjotaan 5 ja 3,2 metrin levyisinä ja jopa kahdeksalla värikanavalla. Ne käyttävät uutta korkeatasoista Uvijet GS Fujifilm -väriä, joka on Greenguard-sertifioitua ja soveltuu täysin myös sisäkäyttöön.

Tulostimien mustepisteen koko on 3 pikolitraa, mikä takaa erittäin korkean kuvan laadun. Laitteet ovat nopeampi kuin LED-kuivatusta käyttävät tulostimet. Tyhjiöpöytä on vesijäähdytetty, mikä estää liian kuumuuden syntymisen ja tulosteen kutistumisen.

Tulostimien nopeus on parhaimmillaan 236 neliömetriä tunnissa. Kolmea rullaa voidaan tulostaa samanaikaisesti tai viiden metrin levyistä tulostetta.

Uudet tulostimet ovat jo käytössä useissa beta-toimituksissa Britanniassa ja Espanjassa. Tulostimet ovat esillä Fespa-messuilla toukokuussa.

Share: