Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Fujifilmillä kuusi uutta tulostinta Fespassa

1.6.2022 10:08Uutiset » Laitteet
Fujifilmin Oliver Mills esitteli uutta hybriditulostinta Fespa-messuilla. Kuva: Signprint / Anja Degerholm.

Fujifilm panostaa nyt paljon suurkuvatulostamiseen ja on näkyvästi esillä Fespa-messuilla. Yrityksellä on siellä kuusi uutta Acuity-sarjan laitetta. Messuilla julkistettiin laitteista kaikkein uusin, 3,2 metrin levyinen Acuity Ultra Hybrid LED. Kaikki nämä laitteet on lanseerattu viimeisen vuoden aikana.

Acuity Ultra Hybrid LED soveltuu valmistajan mukaan hyvin yrityksille, joilla on tarve tulostaa monille erilaisille materiaaleille. Koneella voidaan tulostaa sekä jäykille että joustaville materiaaleille. Koneen resoluutio on 1200 x 1200 dpi ja nopeus 218 neliömetriä tunnissa rullatulostuksessa. Koneessa voidaan käyttää kahta rullaa samanaikaisesti. Levyjen tulostuksessa nopeus on kuusi levyä tunnissa.

Fujifilm on kehittänyt tulostimelle uuden värisarjan Uvijet UH. Siinä on kuusi väriä standardina ja valkoinen väri optiona. Väreillä on Greenguard Gold ja AgBB-sertifikaatit.

Uutta messuilla oli myös Acuity Prime L -tasotulostin, jonka tulostusalue on 3,2 x 2 metriä ja nopeus 202 neliömetriä tunnissa. Siinä voidaan käyttää seitsemää väriä.
Molemmat uudet mallit tulevat markkinoille myöhemmin tänä vuonna.

Fespa-messuilla julkistettiin Fujifilmin uusin tulostin, 3,2 metrin levyinen Acuity Ultra Hybrid LED. Kuva: Jouni Mykkänen.
Share: