Etikettikoneilla oli kysyntää Labelexpossa

16.10.2019 09:54Uutiset » Laitteet
Konica Minolta myi Labelexpossa kaikkiaan 11 digipainokonetta. Kuva: Konica Minolta.

Tooneritekniikalla toimivilla etikettipainokoneilla oli kysyntää inkjet-koneiden ja fleksotekniikan rinnalla Labelexpo-messuilla syyskuussa. Konica Minolta myi messuilla 11 painokonetta.

Konica Minolta esitteli messuilla kahta versiota AccurioLabel 230 -rullapainokoneesta. Toisessa koneessa oli GM:n toimittama fleksopainoasema valkoisen värin painamiseen inline-prosessissa.
Koneita myytiin ympäri Eurooppaa, mutta Pohjoismaisista kaupoista ei vielä ole tietoa. Kaiken kaikkiaan Konica Minoltan erilaisia etikettipainokoneita on toimitettu 450 kappaletta.

” AccurioLabel 230 on erittäin tärkeä lisä konevalikoimaamme. Sen avulla voimme nostaa laatua ja säästää aikaa. Ajan säästö on tärkeää, koska esimerkiksi viinitarhuri-asiakkaamme toimivat hyvin paljon ‘just in time’ -moodissa ja tilaavat usein etikettejä seuraavaksi päiväksi”, kertoo saksalaisen Graphic Druck -painotalon omistaja Daniel Großnick.

Konica Minolta osastolla oli myös yrityksen strateginen kumppani MGI Digital Technology. Sen MGI JETvarnish 3D Web Color+ rullapainokone herätti paljon kiinnostusta. Koneella voi tehdä monipuolisesti etikettien viimeistelyä. Messuilla myytiin 3 MGI:n konetta ja 8 Konica Minoltan konetta.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: