Eskolta uusi täydentyvä tasoleikkuri

13.5.2019 15:13Uutiset » Laitteet
Eskon uusi Kongsberg C Edge -tasoleikkuria voidaan joustavasti täydentää. Kuva: Esko.

Esko on lisännyt valikoimaansa uuden Kongsberg C Edge -tasoleikkurin, jota voi täydentää käytön lisääntyessä tai muuttuessa ilman kallista uuden laitteen hankkimista.

Laite on uusin malli Kongbergin monikäyttöisessä digitaalisten viimeistelylaitteiden C-sarjassa. Sarjan laitteet on suunniteltu erityisesti suurkuvatuotteiden ja aaltopahvin leikkaamiseen.

Uuden laitteen nopeus on jopa 75 metriä minuutissa. Se soveltuu monenlaisten materiaalien leikkaamiseen. Laitteeseen voidaan liittää toinen Fast Tool -adapteri työkalujen vaihtoajan minimoimiseksi. Myös kuljetushihna voidaan liittää laitteeseen. C Edge -tasoleikkuri voidaan myös varustaa erikoislaitteilla nopeaa aaltopahvin leikkausta varten.

– Uusi C Edge on suunniteltu kasvamaan asiakkaan tarpeen mukaan. Muista markkinoilla olevista laitteista poiketen laitetta voi päivittää uusilla ominaisuuksia ilman uuden laitteen hankintaa. Laite tarjoaa joustavuutta sekä erinomaista laatua ja tarkkuutta hyvin kustannustehokkaalla hinnalla, sanoo Russel Weller, Esko Product Manager.

Moottoroitu syöttölaite tasotulostimeen
Esko on myös lanseerannut moottoroidun rullasyöttölaitteen Kongsberg C64 -tasotulostimeen. Se on suunniteltu huolehtimaan tekstiilien tarkasta ja tehokkaasta leikkaamisesta.

Uusi laite ja Eskon ohjelmisto on suunniteltu estämään materiaalin ryppyjen, venymisen ja huonosti rullattujen materiaalien vaikutus leikkauksen tarkkuuteen. Laite on esillä Fespa-messuilla Eskon osastolla.

Share: