Erikoistehosteita teollisella nopeudella

13.10.2017 10:12Uutiset » Laitteet
Uuden viimeistelykoneen työnäyte. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minolta on lanseerannut uuden digitaalisen viimeistelykoneen mallia MGI JETvarnish 3D Evolution. Sen avulla voidaan tuottaa painotöihin vaihtuvia erikoistehosteita, kuten kohdelakkausta ja foliointia, teollisella nopeudella ja tehokkuudella.

JETvarnish 3D Evolution -koneen on kehittänyt ja valmistanut Konica Minoltan strateginen partneri MGI. Konetta on saatavissa kolmessa koossa: 52 x 120 cm, 64 x 120 cm ja 75 x 120 cm (B1+). Tuotantovauhti on jopa 4 065 B2-koon arkkia tunnissa. Koneella voidaan tehdä tiedotteen mukaan loistavia ja hyvin kannattavia 2D- ja 3D-tehosteita yhdellä ajolla.

Koneella voivaan lisätä UV-kohdelakka painotuotteen pintaan, jolloin saadaan aikaan kosketeltava ja näyttävä tehoste esimerkiksi luksuspakkauksiin, kirjojen kansiin ja kortteihin. Myös kuumafoliointia voidaan käyttää ylellisen vaikutuksen aikaansaamiseen.

Saksalainen painotalo druckpartner Druck- und Medienhaus on ensimmäisenä ottanut käyttöön tämän koneen B1-version. Koneen avulla on yksinkertaistettu ja nopeutettu viimeistelyefektien tuotantoa.

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: