Epsonilta uusia langattomia suurkuvatulostimia

16.8.2018 07:52Uutiset » Laitteet
Epsonin T5100 -suurkuvatulostin. Kuva: Epson.

Epson on julkistanut kaksi uutta T-sarjan suurkokotulostinta, jotka on suunnattu keskitason CAD-tulostinmarkkinoille. Langattomat tulostimet ovat uudelleen muotoiltuja ja pienikokoisia.

Tiedotteen mukaan uudet mallit SureColor T3100 ja T5100 tarjoavat nopeutta, tarkkuutta ja luotettavuutta erittäin virtaviivaisessa sekä pienessä koossa insinööri- ja arkkitehtiyhteisöille. SureColor T3100 on 24 tuuman pöytätulostin ja SureColor T5100 36 tuuman lattiatulostin.

Ainutlaatuisen automaattivaihtotoiminnon avulla tulostimet voivat vaihtaa suurkokoisesta rullapaperista A4-/A3-kokoiseen paperiin ilman että käyttäjien tarvitsee koskea tulostimeen. Tämä sopii erityisesti pienille yrityksille, joilla on erilaisia tulostustarpeita rajallisessa työtilassa.

– SureColor T3100 ja T5100 on suunniteltu erityisesti innovaattoreille eli insinööreille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille, jotka haluavat työtilaan kätevästi sopivan pienikokoisen tulostimen, sanoi Epson Europen vanhempi kuvankäsittelyn tuotepäällikkö Marco van Niekerk.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Email to someone