Epsonilta pieni sublimaatiotulostin

6.10.2020 18:30Uutiset » Laitteet

Epsonin uusi sublimaatiotulostin sopii pienten promotuotteiden ja yksilöityjen tuotteiden, kuten mukien, avaimenperien ja puhelimen suojakuorten valmistamiseen. Kuva: Epson.

Epson tuo markkinoille SureColor SC-F100 -tulostimen, joka on suunnattu pienille yrityksille ja start-up-yrityksille, jotka haluavat lisätä esimerkiksi lahja- ja promotuotteet nykyiseen tuotevalikoimaansa. Tulostin on tiedotteen mukaan helppokäyttöinen ja tarjoaa alhaiset tulostuskustannukset.

Tämä uusi sublimaatiotulostin sopii pienten promotuotteiden ja yksilöityjen tuotteiden, kuten mukien, avaimenperien ja puhelimen suojakuorten valmistamiseen. Se vie saman verran tilaa kuin A4-koon pöytätulostin. Tulostin täyttää myös niiden tekstiilien tuottajien tarpeita, jotka haluavat valmistaa yksilöityjä tuotteita, kuten lippalakkeja, esiliinoja, avainnauhoja ja pieniä tyynyjä.

SC-F100 takaa pienyrityksille lyhyet valmistusajat ja alhaiset kokonaiskustannukset, eikä laitteen käyttöönotto, käyttö tai ylläpito vaadi erityistä asiantuntemusta. Lisäksi tulostimen suuret uudelleentäytettävät mustesäiliöt ja 140 ml:n mustepullot tekevät tulostuksesta edullista.

– Vuonna 2019 lanseeratun erittäin suositun SC-F500 jälkeen SC-F100 on loistava lisäys Epsonin sublimaatiotulostimien valikoimaan. Sen ansiosta yhä useampi yritys pystyy laajentamaan jatkuvasti suosiotaan nostavien promotuotteiden markkinoille. Käyttäjien ei tarvitse olla asiantuntijoita osatakseen käyttää tulostinta, sillä tulostustöiden lähettäminen onnistuu Epsonin ajurin ansiosta helposti Wi-Fi-yhteyden kautta. Myös Epsonin uusi Cloud Solution PORT -alusta auttaa käyttäjiä pitämään silmällä tulostuskustannuksia ja seuraamaan tulostimen käyttöä eri aikoina, sanoo Epson Suomen Business Account Manager Kenneth Hilapieli.

Share: