Epsonilta kustannustehokas vaatetulostin

11.8.2020 11:24Uutiset » Laitteet
SureColor SC-F3000 -tulostin on saatavana vuoden 2020 lopussa. Kuva: Epson.

Epson on julkistanut ”direct-to-garment” (DTG) -tulostimen, joka tulostaa suoraan vaatteelle tarjoten alhaiset kokonaiskäyttökustannukset keskisuurille ja suurille vaatevalmistajille ja t-paitojen toimittajille. SureColor SC-F3000 tarjoaa tiedotteen mukaan luotettavaa tuotantotehoa ja nopeutta vaatetuotantoon.

Epson esittelee nyt ensimmäistä kertaa DTG-mallistossaan irtomusteratkaisun, jonka kompaktit 1,5 litran mustepussit alentavat kokonaiskäyttökustannuksia ja vähentävät seisokkeja. Tulostimen intuitiivista ja erittäin kestävää rakennetta on parannettu entisestään niin, että myös kokemattomammat käyttäjät voivat käyttää tulostinta tehokkaammin pidempään ja säilyttää samalla tulostuslaadun ja -tarkkuuden tasaisen korkeana.

Tulostimessa on automaattinen korkeuden säätö antureilla vaatteen pinnan korkeuden automaattista tunnistusta varten. Tämä helpottaa vaihtoa t-paitojen, huppareiden, kassien, collegepaitojen ym. painotuotteiden välillä. Tulostimessa on myös entistä tarkempi tulostuslaatu mustepisaroiden sijoitustekniikalla. Koneeseen on helppo pääsy huoltoa ja tarvikkeiden vaihtoa varten.

Share: